Moda Model

2020 En Yeni Nişanlık Modelleri

2020 En Yeni Nişanlık Modelleri

Ömür boyu yüzmesi umuduyla bindiğimiz evlilik sandalına attığımız ilk adımdır nişan töreni. Genç kızların yıllarca hayalini kurduğu, aylarca hazırlığını yaptığı o büyük günde belki de en önemli detay nişan günü gelip çattığında nasıl göründükleridir. E kolay değil tabi ki, çiçeği burnunda taze gelinler belki de hayatlarında ilk defa bu kadar ilgi odağı haline gelmektedir. Damat tarafı, akrabalar, arkadaşlar, komşular, kısacası herkes damattan çok gelini göz hapsine alır. Saçı, makyajı, nişanlık modeli ve tavrı günlerce konuşulur. Bu yüzden en önemli, en heyecan verici ama aynı zamanda da en keyifli seçim nişan töreninde ve düğünde ne giyeceğinize karar vermektir.

Nişanlığınızın, aile büyüklerinizin fikirlerinden ve ne giymenizi arzu ettiklerinden ziyade sizin içinize sinmesi çok daha önemlidir. Nihayetinde, hayatımızda bir defa tecrübe edeceğimiz veya öyle olmasını umduğumuz bir olaydır. Ama öncelikle ne giymek istediğinizi bilmek bir yana, size neyin yakıştığını da bilmeniz gerekiyor. Sonuç olarak bu özel günümüzde hepimizin bir modacı ile çalışma şansı olmuyor maalesef. Bu yüzden bedenimizi iyi tanımamız ve bize neyin yakışıp yakışmadığını bilmemiz nişanlık modeli seçiminde işimizi oldukça kolaylaştıracaktır. Daha sonraki adım kıyafet seçiminden önce ufak bir araştırma yaparak yeni sezonda trend olan modellere göz atmak olacaktır.

Tarzınıza Uygun Nişanlık Modelleri Her Yerde!

Mesela 2020 yılında bu mutluluğu tadacak genç kızlarımıza yegane tavsiyemiz 2020 nişanlık modelleri için bir ön araştırma yapmaları ve yeni sezonda hangi renkler, hangi modeller hakim olacak önceden bilmeleri olacaktır. Bu araştırma için moda dergilerine göz atabileceğiniz gibi en basit, etkili ve çabuk yöntem olan internet araştırmasına da yönelebilirsiniz. İşte biz de bu arayışta olan genç kızlarımız için 2020 yılının en trend nişanlık modelleri için ipuçları vermek için bu makaleyi kaleme alıyoruz.

Belirtmek gerekir ki nişan elbisenizi seçerken beyaz renk tercih etmemelisiniz kızlar. Yeni sezonda pembe, mor, mürdüm, bordo gibi farklı ve hafiften kırmızıya çalan renkler revaçta. Zaten 2020 yılının modasını araştırırken karşınıza sürekli bu renklerin çıktığını göreceksiniz. Ayrıca düğününüzde zaten beyaz renk giyeceğiniz için nişanda beyaz tercih etmenize gerek yok. Bunun yanında model olarak prenses model olarak bilinen kabarık etekli nişanlıkların moda olduğunu söylememiz gerekiyor.

Kabarık Etekler Ön Planda

Kabarık etekli modellerin yanında, bu yıl belinize vurgu yapan elbise modellerini de vitrinlerde daha çok göreceksiniz. Ancak düğünde giyeceğimiz elbisenin gösterişinden çalmamak adına daha az kabarık, sade bir etek tercihinde bulunabilirsiniz. Ancak içinizden geçen farklı bir model varsa; ama aynı zamanda modaya da uymak istiyorsanız portatif etek sizin için biçilmiş kaftan olabilir. Örneğin balık model bir elbiseye eklenip çıkarılabilen kabarık bir portatif etek hem sizi ihtişamlı gösterir hem de dans ederken eteği çıkararak daha rahat hareket edebilirsiniz. İki farklı modeli tek bir elbisede deneyimlemenin şahaneliğinden bahsetmeye gerek yok herhalde. En güzel nişan elbisesinin sizin olması dileklerimizle, bir ömür mutluluklar!

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Selma dedi ki:

    Begendigim bir model var ama arkasni goremiyoruz

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.