Moda Model

2020 Deri Mont Bayan

19.02.2020
1.044
2020 Deri Mont Bayan

Günlük kullanımda oldukça şık duran ve mevsim geçişlerinde oldukça kullanılan deri montlar bu sezon oldukça moda. Farklı renklerde ve işlemelere sahip deri montlar bu sene modacılar tarafından oldukça sık tercih edildi. Şıklığı ve zarafeti bir araya getiren deri montlar günlük kullanıma da oldukça uygun. 2020 Deri Mont Bayan modellerinde özellikle siyah deri ceketler tercih edildi. Bu sene boyu kısa olan deri ceketler daha çok tercih edildi. Blazer model deri ceketler günlük kullanımda daha çok tercih edildi.

Bu senenin ikinci en popüler deri mont rengi ise kahverengiydi. Özellikle kot pantolonlar ile şık bir kombin yapılabilir. Spor kıyafetler ile oldukça uyumlu olan kahverengi deri montları elbiselerinizle de birlikte kombinleyebilirsiniz. Elbise ile yapılan kombinlerde elbise yeşil tonları barındırmalı. Kahverengi deri ceketler daha çok yeşil ve haki rengi ile birlikte kombinlenmektedir. Elbiselerinizde spor bir görünüm yakalamak istiyorsanız bu modeli tercih edebilirsiniz.

2020 Deri Mont Bayan

Siyah deri ceketler her zaman olduğu gibi bu sene de çok kullanıldı. Siyah deri mont modelleri şık görünüm elde etmek isteyen bayanlar tarafından oldukça tercih edildi. Bu sene işlemeli deri ceket modelleri oldukça modaydı. Hem sportif hem de zarif kıyafetlerle kombinlenebilen siyah deri ceketler oldukça seviliyor. Bazı deri ceket modellerinde kemer detayına da yer verildi. Bu deri ceketler genellikle günlük kullanım için tercih edilebilir. Daha şık bir görünüm elde etmek isteyen hanımlar işlemeli deri ceket modellerini tercih edebilirler. 2020 deri mont bayan modellerinde siyah en çok tercih edilen renk oldu.

En çok tercih edilen renklerden bir diğeri ise bordo rengiydi. Bordo rengi deri ceketler daha çok özel günlerde tercih edilebilirler. Bu deri ceketler en çok klasik modelde tercih ediliyor. Klasik modelde deri ceketlerin en önemli özelliği bele oturmasıdır. Bu deri ceketleri uzun veya kısa olarak kullanabilirsiniz. Günlük kıyafetlerinizle bu modeli kombinleyerek şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Deri ceket modelleri arasından bele uyan ve rahat olan ceket modelleri tercih edilmelidir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.