Moda Model

2020 Bindallı Modelleri

22.02.2020
2.008
2020 Bindallı Modelleri

2020 Bindallı Modelleri

Evlenme hayali kuran bayanlar bu özel günlerinde hem şık hem de dikkatleri üzerlerine çekmek isterler. Evlenme hayalinin yanında gelinlik giyme, güzel bir kına yapabilme gibi birçok hayali de vardır. En güzel günlerinde bir aksilik çıksın istemediklerinden aylar öncesinden hazırlıklara başlarlar. Kızlar için özel günlerinde güzel gözükmek çok önemlidir ve belki de düğünden çok, bir kız için kına daha önemlidir.

Elbette bindallı giymeden kına gecesi olmaz. Hem geleneklerimizden gelen bir âdet hem de güzel görünüşleri itibariyle genç kızların giymek istedikleri, birbirinden güzel bindallı çeşitleri var. Hepsi çok güzel olduğundan seçmekte oldukça zor oluyor. Bu yüzden 2020 yılının bindallı modellerini araştırdık. Sizin için özel olan, kına geceniz de tercih edebileceğiniz birbirinden güzel bindallı modellerine gelin bir göz atalım.

Kırmızı Bindallı Modeli

Oldukça zarif olan bu bindallı modeliyle çok güzel gözükeceksiniz. Eğer sadeliği seviyor ve aynı zamanda gözler üzerimde diyorsanız bu model tam size göre. Kırmızı ve krem rengi ile harika uyumu yakalayan dantel işlemeleri bindallıya çok özel bir hava katmış.

Mor Kaftanlı Bindallı Modeli

Mor işlemeli kaftanıyla dikkat çekici olan bir bindallı modeli. Hem çok sade hem de oldukça göz alıcı bir model. Boyun detayı ve dirsekten sarkan tülleri bu bindallıya özel bir görünüm sağlamış.

Desenli Ve Askılı Bindallı Modeli

Kaftan kullanmak istemeyenlerde oldukça fazla eğer sizde kaftan giymek istemiyorsanız bu tarz modelleri tercih edebilirsiniz. Son zamanlarda kaftan yerine daha çok elbise görünümlü bindallılar tercih edenlerde bir hayli fazla. Kırmızı renginde kolları tül olan ince askılı ve aşağı doğru işleme desenleri olan bu bindallıyı da tercihlerinize eklemeyi unutmayın.

Pembe ve Mor Uyumlu Bindallı

Kına gecenizde geleneksel renkler dışında farklı renkler kullanmak istiyorsanız bu modeli seçebilirsiniz. Pembe ve morun harika uyumuyla koyu yeşil işlemeleri olan bu bindallının içinde oldukça göz alıcı ve güzel gözükeceksiniz.

Pudra Pembesi Bindallı Modeli

Farklı modellerde bindallı arıyorsanız bu model tam size göre. Biraz daha alışılmışın dışında olan bu bindallının çok zarif bir havası var. Pudra pembesi tonlarında ve ince altın rengi işlemelere sahip olması onu çekici yapıyor.

Püsküllü Bindallı Modeli

Belki de 2020 yılının en popüler bindallısı bu modeldir. Bu yıl omuzlardan sarkan püsküllü bindallılar çok moda.  Her ne kadar sade gibi gözükse de ince işlemeleri ve harika renk uyumuna sahip olan bu modeli mutlaka tercih edecekleriniz arasına eklemeyi unutmayın.

Kırmızı ve Beyaz Bindallı Modeli

Bindallı deyince akla ilk gelen renktir kırmızı, bu yüzden bu yıl da oldukça fazla kırmızı renk bindallı görüyoruz. Kırmızı ve beyaz renk zaten birbiriyle çok iyi uyan renklerdir. Beyaz büyük işlemelere sahip kaftanı ve uzun kolay detayıyla dikkat çeken bir bindallı modeli.

Yeşil Bindallı Modeli

Kırmızı bindallıdan sonra en çok görünen ikinci renk yeşil bindallılar oluyor. Yeşil ve krem rengi ve ince işlemeleriyle göz alıcı olan bu modeli de tercih edecekleriniz arasına ekleyebilirsiniz.

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.