Moda Model

2020 Bebek Yelekleri

19.02.2020
1.082
2020 Bebek Yelekleri

Özellikle soğuk kış aylarında ve geçiş mevsimlerinde tercih edilen bebek yelek modelleri oldukça kullanışlıdır. Hem kız hem de erkek bebekler için oldukça güzel modeller bulunmaktadır. Bebek yelekleri bebeklerin kıyafetleri üzerine giydirilebilir. Bazı bebek yelekleri elbise modelleri ile kombin şeklinde yapılabilir. Bebek yeleği yapmanın birden çok yolu bulunmaktadır. 2020 bebek yelekleri genellikle tığ işi yelekler modadır. Bahar aylarında oldukça iş gören bebek yeleği ile bebeğinizi hastalıklardan koruyabilirsiniz. Bebek örgüsünün en önemli noktası kullanılan iptir.

Bebeklerin ciltleri çok hassas olduğu için kesinlikle alerjik reaksiyona neden olmayacak bebekler için üretilmiş ipler kullanılmalıdır. Organik ipler ile oldukça güzel bebek yelek modelleri çıkarılabilmektedir. Özellikle kış aylarında kalın olması için bebek yeleğini şiş ile örebilirsiniz. Bebeklerin yelekleri yumuşak olmalıdır. Sert ipler bebeğin cildinde tahrişe neden olur. Eğer bebekte beklenmedik bir kızarıklık meydana gelirse hemen doktora başvurulmalıdır. Bebekler için özel üretilmiş olan iplerde böyle bir sorun yaşanmamaktadır. Demiryolu örnekli bebek yeleği bu sene moda olan yelek modellerindendir.

2020 Bebek Yelekleri

Özellikle 0 – 6 aylık bebeklerde kullanılan iplerde organik ipler tercih edilmelidir. Bebek yelekleri çamaşır makinesinde normal kıyafetlerden ayrı bir şekilde yıkanmalıdır. Çocuklar için özel olarak üretilmiş olan deterjanları kullanarak yeleği yıkayabilirsiniz. Kız bebekler için genellikle kırmızı, pembe renkteki yelek modelleri tercih edilmektedir. Erkek bebekler içinse mavi ve yeşil renkteki yelek modelleri tercih edilmektedir. Eğer bebeğin cinsiyeti henüz belli değilse sarı, beyaz ve krem rengi ipleri kullanabilirsiniz.

Erkek bebek için yelek modellerinden eski ata modeli yelek yapılabilir. Bu tip yelekler erkek bebekler üzerinde çok şık durmaktadır. Taç yapraklı bebek yeleği modeli özellikle kız bebekler için tercih edilmektedir. Yeleğin gövde kısmına papatya işleyerek daha şık bir görünüm sağlayabilirsiniz. Bu yelek modeli kız bebeklerinde günlük olarak kullanılabilir. Bu yeleğin üzerine değişik çiçek motifleri de işleyebilirsiniz. Kiraz desenli yelek modelleri hem kız hem de erkek bebek için kullanılabilir. Daha geleneksel bir görünüme sahip bu yelek modeli ile bebeğiniz çok Retro görünebilir.

ETİKETLER:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.