Moda Model

2020 Atkı – Bere Modelleri

01.03.2020
1.018
2020 Atkı – Bere Modelleri

2020 Atkı – Bere Modelleri

Kış yaklaşıyor. Aslında sadece kışın değil bahar aylarında da bayanların en sık kullandığı aksesuarların başında atkı ve bere gelmekte. Kendinize yakışan modeli seçtiğiniz zaman, sizi tamamlayan ve oldukça güzel gösteren aksesuarlardır bunlar. Özellikle hava durumundan dolayı, kışın çoğu kadın sıklıkla atkı ve bere kullanır. Bizlere ayrı bir hava kattığı ve güzel gösterdiği için de tercih ederiz. Peki 2020 yılında hangi tarz atkı ve bere çeşitleri moda? Gelin hep birlikte kış ve bahar aylarında kullanabileceğiniz birbirinden güzel atkı ve bere modellerine bir göz atalım.

Kırmızı ve Mavi Uyumu

Kirmizi Mavi Bere

Kırmızı ve mavi rengin harika uyumunu hepimiz biliriz. Bu uyumu giysilerinizde kullandığınız zaman gözlerin üzerinizde olduğunu hissedecekseniz. Bu yıl bu modeldeki şapkanın her rengini istediğiniz yerde bulabilirsiniz. Yumuşak ve sıcak tutan bu model bere ve atkıyı bulursanız kaçırmayın deriz çünkü bu yılın trendidir kendileri.

Ponpon Örgü Modeli

Ponpon Bere Modelleri

Ponpon modeldeki şapkaları son yıllarda çok sık görüyoruz. Açık renklerde ve örgü modelinde olan bu ponponlu şapkayı yine açık renklerde örgülü bir boyunluk ile kullanırsanız oldukça hoş görünebilirsiniz.

Zıt Renklerin Uyumu

Zit Renkli Bere Modelleri

Kışın canlı renkleri seçenler bir hayli fazla. Durum böyleyken canlı renklerden olan modellere de bir bakalım. Keçemsi bir kumaşa sahip olan bu şapka her giysinizle size klasik bir hava katacaktır ancak böyle renkli bir atkıyla giyerseniz klasik olmaktan çıkarır çok daha farklı bir hava katarsınız. Bu yıl bere ve atkı tercih ederken zıt ve canlı renklere göz atmayı unutmayın.

Klasik Model

Klasik Bere Modelleri

Klasik ve asil görünmek isteyenlerin tercih edebileceği bir model. Hem kış aylarında hem bahar aylarında rahatlıkla kullanabileceğiniz, oldukça kibar bir görüntüsü olan bu şapkayı beyaz tonlarda bir atkıyla kombinlemek iyi bir tercih olacaktır.

Doğal Renklerin Büyüsü

Dogal Bere Modelleri

Son zamanlarda sıklıkla görülen bir model daha. Örgü model şapkalar önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da trendlerden olacak. Doğal ve sade görünen bu modelde bir şapka kullanırsanız mutlaka uzun ve kalın atkı tercih edin ki muhteşem uyumu yakalayabilirsiniz.

Nostalji Geri Döndü

Nostalji Bere Modelleri

Bu yılın trendleri içinde fötr şapkalar da yer alıyor. Eskiden görmeye alışık olduğumuz fötr şapkalar bu yıl popülaritesini geri yeniden kazanmışa benziyor. Fötr şapkanızı aynı renk ya da açık renklerde bir boyunluk yahut ince uzun bir atkı ile tamamlarsanız harika uyumu sizde fark edeceksiniz.

Kış Mavisi

Mavi Bere Modelleri

Kışın en çok tercih edilen renkleri arasında mavi yer alıyor. Soğuk günlerde sıcaklığını gösteren mavi sizi açığa çıkaracaktır. Mavi örgü model olan şapkayı isterseniz püsküllü bir atkıyla ya da yine örgü modelde olan bir atkıyla tamamlayabilirsiniz.

Spor Tarz

Spor Bere Modelleri

Bulunduğunuz ortamlarda bakışları üzerinizde toplamak istiyorsanız bu tarz şapka ve atkıyı tercih edecekleriniz arasına koymalısınız. Spor bir görünümde olmak istiyorsanız tek renk yazılı şapka ve leopar desenli atkı tam size göre.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.