Moda Model

2020-2021 Sonbahar – Kış Pijama Modelleri

22.02.2020
950
2020-2021 Sonbahar – Kış Pijama Modelleri

2020-2021 Sonbahar – Kış Pijama Modelleri

Hepimiz güzel bir uyku çekmek isteriz. Özellikle Sonbahar ve Kış aylarında havanın da etkisiyle bu durum daha da artar. Güzel bir uyku için ise bedenimizin ihtiyacı olan şey rahat bir pijama takımı.  İstediğimiz şekilde pijama bulmak biraz zor, bazen modeli bazen ise rahatlığını beğenmiyoruz. Bu yüzden 2021 – 2020 Sonbahar – Kış pijama modellerini araştırdık. Birbirinden güzel ve rahat gözüken bu modellere gelin hep birlikte bir göz atalım.

1- Tulum Pijama

Her modeli olan tulum, artık pijama olarak da kullanılıyor ve eğer uyurken üstünü açanlardansanız bu model tam size göre. Tulum şeklinde olması sebebiyle istediğiniz gibi rahatça hareket edebilirsiniz. Sıcacık tutan bu modeli özellikle kış aylarında tercih edebilirsiniz.

2- Sevimli Ayıcık Figürlü Pijama

2021 – 2020 yılında en çok görünen modellerden birisi. Üzerinde sevimli bir ayıcık deseni olan bu pijamayı çok seveceksiniz. Kumaşının pamuk olmasından dolayı dokunduğunuz zaman hissedeceğiniz yumuşaklık size huzur verecek. Uyurken de güzel ve sevimli gözükmek istiyorsanız bu model tam size göre.

3- Çift Pijaması

Son yıllarda, çiftlerin aynı giysileri giymesi oldukça popüler oldu. Bu popülerlik pijamalara da yansıdı. Çiftlerin tercih edebileceği bu model rengi ve çizgi detaylarıyla hoş bir görüntüye sahip. Çiftiniz ile aynı giyinmeyi seviyorsanız seçenekleriniz arasına bu modeli eklemeyi unutmayın.

4- Gül detaylı pijama

Kadınlar uyurken bile güzel görünmeyi sever. Gül detayları ve birbiriyle uyumlu renkleri olan oldukça kibar gözüken bu pijamayı seveceksiniz. Hem sonbahar hem kış aylarında giyebileceğiniz bir model olan bu pijama ile kendinizi gül bahçesinde hissedebilirsiniz.

5- Şık Pijama

Dışarı çıkarken bile giymek isteyeceğiniz şık bir pijama takımı. Koyu mavi üst takımını kırmızı ve mavi tonlarda kuş desenli pijamayla tamamlanmış olan bu modeli gerçekten de üstünüzden çıkarmak istemeyeceksiniz.

6- Düğmeli Erkek Pijama Takımı

Önceki yıllarda da olduğu gibi 2021 – 2020 yılında erkekler için sık gördüğümüz bu üstü gri ve lacivert tonlarında olan düğmeli pijama takımı uyurken rahat etmeyi seven erkeklerin tercih edebileceği bir model. Kış aylarında seçebileceğiniz bu modele her yerden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

7- Pembe Puantiyeli Pijama Takımı

Son yıllarda pijama takımları gerçekten oldukça güzel. İçinde güzel gözükeceğiniz bir model daha. Büyük puantiyeleri olan bu pembe pijamanın içinde hem rahat edeceksiniz hem de oldukça şirin gözükeceksiniz. Bu tarz puantiyeli modelleri seviyorsanız bu yılki seçenekleriniz arasına bu modeli de eklemeyi unutmayın.

8- Saten Pijama

Belki de yıllardır en rahat hissettiğimiz kumaştır saten. Bu saten pijama takımı da uyurken rahat etmek isteyenlerin çoğunlukla tercih ettiği bir model. Düğmeli ve cepli üst takımı klasik saten takımlardan ayırıp farklı bir hava katmış bu modele. Sizler de uyurken saten kumaş tercih edenlerdenseniz bu tarz pijama takımlarını kaçırmayın.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.